Vapuks o luvattu lämmint, ja siit tuliki miälee yks juttu, joka kyl sillo hävetti ja pal!

Nimittäi yks toinenki vappu, aika kaua sit, oli tosi lämmi. Mää oli sillo kavereitte kans Pinella terassil ottamas vähä aurinkoo ja vappujuamaa. Siin ku sit oltii aikamme istuttu, ni tuli tiätenki kamala pissahätä.
Naistevessaa oli aikamoine jono, olis joutunu jonottama nii kaua, et olis varmast ollu jo pissat housus. Mut miästevessaa ei ollu jonoo ollenka.
No mää sit tiätyst fiksuna ajatteli, et määpäs käväse nopiast miästevessas. Se oli simmone, et siäl ove sisäpualel oli yks lukolline koppi ja pitkä pisuaari siin isommas tilas, misä lavuaaritki o. Yhtää äijää ei ollu vessas, ku mää sinne meni.
Meinasi selvit koko reissust iha kunnial, mut eiks just, ku mää oli menos vessaovest ulos, ni siält tuliki vastaa yks yätäki mustempi miäs. Joka kattos munt kyl iha siihe mallii, et ei hän ollu oikke tottunu siihe, et naiset olis miästevessas. Mää liukeni äkkiä paikalt.

Juttu olis loppunu tähä, ja ollu iha tarppeks nolo näinki, mut siihe tuli jatkoo seuraavan arkipäivän. Mää oli siihe aika opiskelija, ja kävi syämäs hammasklinika ruakalas.
Mää oli siin sit just ettimäs ittelleni vapaat paikka tarjotin käres, ku munt vastaa käveli se sama yänmusta miäs! Ja se tuns munt!
Mää oli nii nolo, et oli taas jälle kerra iha punane naamaltani.
Enkä sen jälkke ol menny miästevessa.